Workshops

Jag reser ofta runt i Sverige och håller i workshops på bibliotek, kulturhus, varuhus, köpcentrum, butiker, företag och föreningar.

Mitt upplägg för barn brukar vara 2 h workshops där deltagarna får testa ungefär tre olika pyssel med teman eller material som utgångspunkt. Teman kan vara högtider som påsk, halloween, jul eller sommar eller material i form av återbruk, naturmaterial, pärlor eller valfritt.

Workshop för vuxna kan gå lite djupare på en teknik eller ett större projekt, och pågå i 2-4 h.

Grupperna jag arbetar med brukar ligga på ungefär 15-50 personer men det går också bra med fler antal deltagare, drop in-system eller liknande beroende på vad som passar er. Min största workshop var under ett familyevent på ett IKEA-varuhus där vi var 120 deltagare som pysslade under 2 h.

Jag planerar, skräddarsyr och förbereder en workshop och tar med mig allt material som behövs. Arrangören står för bord, stolar och soptunnor. Jag hjälper även gärna till och promotar eventet i mina kanaler samt tillhandahåller bilder och textmaterial inför eventet.

Mina priser ligger på 20-30.000kr ex moms. Priset är beroende på antal deltagare, hur lång tid workshopen pågår, var i Sverige (jag utgår från Göteborg) samt önskemål om vardag- eller helgdag/lov.

För att skicka en intresseanmälan och få en prisoffert på workshop, kontakt mig på kreativakarin@outlook.com.

Foto: Kreativa Karin Andersson

%d bloggare gillar detta: