SOMMAR-PEDAGOGGÅVA

TRYCKSAKER TILL SOMMARGÅVA

En liten kollektion med olika enkla presenter man kan ge bort till en lärare eller pedagoger. Här kan du skriva ut mallar till chokladkaka, noblesseask, kort, skyltar och etiketter.

Skriv ut etiketter/kort här:

Skriv ut chokladomslag här:

Skriv ut noblesseomslag här:

BOKLÅDA MED GODIS

Då min dotter har många olika lärare tycker jag en present som alla kan ta del av är en bra idé. Att fixa en korg eller en låda med godis att ställa i lärarrummet brukar vara en uppskattad gåva och i år har jag tagit hjälp av Panduros fina stora bok i papp och vackra satinband i blått och gult.

Jag har gjort mallar som du kan klä bokens omslag och rygg med (jag använde vanligt limstift för att fästa) samt några små kort att hänga på presenten eller en blomma.

Skriv ut mallarna här:

Kreativa Karin
© 2024 Kreativa Karin | Skapad av Vestergård Webb & Design

Boka Workshop