Pussel, bästa avkopplingen!

I betalt samarbete med Ravensburgerglobal.

Som många vet älskar jag att pussla, jag börjar alltid morgonen och avslutar dagen vid mitt pussel på matsalsbordet i vardagsrummet. Älskar att kunna ha ett pussel framme att sitta vid för att skingra tankarna och koppla av en stund. Känslan att leta efter detaljer på bitarna, sortera, gruppera och skapa mönster gör något fantastiskt för sinnet. Gärna ihop med samtal, musik eller en bra podd.

Just därför är det så kul att jag har detta drömsamarbete ihop med Ravensburger. Kolla in alla dessa fantastiska pussel jag fått hem för att testa. Jag är en sådan som lägger pussel många gånger och de blir bara roligare för varje gång. Efter några gånger kan man utmana sig själv att pussla utan att titta på bilden, det blir lite som memory!

Ravensburger är en av världens absolut största pusseltillverkare och märket är känt och älskat världen över för sina fina, klassiska motiv i absolut högsta kvalitet. Min favorit är 1000 bitar, men ibland kan 500 bitar vara en rolig och snabbare utmaning.

Jag började med pusslet från den svenska illustratören Hanna Karlzon som gjort flera pussel för Ravensburger. Jag har ett par sedan tidigare och de är en stor favorit med sina klara färger, magiska berättelser och detaljrikedom.

Det skall bli så kul att sätta tänderna i alla pussel jag fått!

Foto: Kreativa Karin Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: