Halloweenpyssel och Prints i samarbete med HP

(Betalt samarbete med HP)

Jag fortsätter mitt samarbete med HP och denna gång har jag tagit fram en Halloweenkollektion med allt du behöver för att ordna en roligt, spännande och lagom läskig Halloweenfest!

Jag har också gjort fem enkla mallar som man kan färglägga och dekorera med pressade löv och förvandla till höstiga konstverk!

På HP:s sida Printables så kan du skriva ut mallar till inbjudningskort, chokladomslag, etiketter, vimplar och en massa kul och kreativt pyssel och du skriver gratis ut hur många du vill!

Passa på att koppla din HP-skrivare till Instant Ink så får du enkelt och bekvämt hem nya skrivarpatroner innan du inte ens visste att det behövdes. Det är en supersmart service som underlättar väldigt mycket tycker jag, man behöver aldrig oroa sig för att bläcket skall ta slut i skrivaren och man får även med en påse för återvinning av de gamla patronerna. Via länken får alla med en HP-skrivare ett erbjudande med 100kr rabatt.

Har du inte en HP-skrivare? Skaffa då nya HP+ som underlättar och utvecklar din skrivarupplevelse på flera olika sätt, läs mer om HP + skrivare HÄR:

HAPPY HALLOWEEN!

Pyssel, foto och idéer: Kreativa Karin Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: