Roligt pyssel, somriga insekter av toalettpappersrullar

Jag och Lena har pysslat roliga insekter av toalettpappersrullar, flörtkulor, pipresnare och bakplåtspapper!

5ee5a5af-fbf0-4c0f-bb1f-8605f66d7a65

Det blev en fluga med svarta ben.

9af8e15a-c7c1-4450-8afb-2e9b850d6e2a

Gräshoppor.

fe67447e-c967-4a78-8932-36937fac88a5

och ett bi med gula ben.

8f6005c9-17b6-4b20-a509-db9ea215206d

Superenkla och roliga att göra! Vill du veta hur vi gick till väga kan du kika in pysselvideon nedan:

Foto och video: Karin Andersson

Märkt , , , , , , , , ,

En tanke på “Roligt pyssel, somriga insekter av toalettpappersrullar

  1. Fanny Birath skriver:

    Hej Karin, jag tycker du är fantastisk och har följt dug ett tag pga sprakande din kreativitet.Nu har jag en liten utmaning jag undrar om du kan hjälpa mig med, jag behöver lite tips. För att göra en lång historia kort ska jag på 30 års fest för 2 tvillingar, till detta har jag tänkt att göra två varsina armband med 15 uppdrag på varje. Men jag har nu fastnar för hur jag bäst gör uppdragen som ska fästas runt armbandet? Skriver jag dem på papp och fäster runt? Ska jag rulla ihop pappremsan och fästa som nån typ av Berlock? Eller ska jag använda mig av tyg eller siden band? Vad har du för tips, vill ju inte att det ska se allt för slafsigt ut samtidigt som jag gärna använder mig av sånt som finns hemma?

    Om du har tid och möjlighet är jag tacksam för svar! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: