Klänningar!

Jag är ingen sömmerska men jag älskar verkligen att rita egna klänningar och hitta snygga mönstrade tyger. Jag tycker det är SÅ svårt att hitta fina och bekväma klänningar så jag började göra som med allt annat, mina helt egna varianter!

Även om jag inte är superproffsig på att sy så vet jag verkligen hur jag vill ha modellen på mina klänningar, de skall vara i mjukt stretchigt material, generös modell, gärna med trekvartsärm och fickor är ett måste, älskar fickor!

Jag tycker dagens utbud, särskilt i plussize, är så tråkigt och skulle vilja tillföra lite färg, glädje och lekfulla mönster även till vuxna! Min dröm är att göra ett designsamarbete med en etablerad aktör inom konfektion och jag har en färdig kollektion som jag försöker sälja in. I väntan på den perfekta samarbetspartnern köper jag in andras fina tyger och syr mig en riktigt Kreativa Karin-garderob!

7516750816_IMG_4570

Den här enhörningsklänningen är så härlig tycker jag, den har använts flitigt på mina workshops.

IMG_7555IMG_755410803020544_IMG_0440

En kaftan av ett underbart somrigt lemonadtyg.

IMG_1618

Ibland syr jag till Lena som motvilligt använder 🙂

7516840256_IMG_2924IMG_3957

Snedrandigt med muddar, vill ha en i  varje färg!

7585958832_IMG_0671

Grått är användbart och man kan matcha med vilka halsband som helst!

IMG_7623

Fries before guys?

7516818016_IMG_4022

En längre kaftan, älskar materialet!

IMG_7638

En rund kaftan med muddar i ett härligt tyg från Stoff och Stil.

IMG_7635IMG_7636

Fickor såklart!

7583930960_IMG_0124

En lila med lite bredare urringning.

IMG_5173

Klänningen jag använder allra mest, passar till allt!

IMG_4970

Älskar såklart att matcha, bästa ever!

Foto: Karin Andersson

Märkt , , , , ,

2 tankar om “Klänningar!

 1. skandimama skriver:

  Hej Karin,
  Jeg er en dansk blogger, som elsker at følge med hos dig på insta. Det er altid så hyggeligt, og mine piger elsker også LOL, så de synes det er sjovt, når Lena pakker nye figurer ud. Jeg har skrevet en sybog, om hvordan man nemt kan sy uden mønster. Jeg vil gerne skicka dig den om du vil? Bedste hilsner, Karoline http://www.skandimama.com

  Gillad av 1 person

 2. Sofia skriver:

  Hej! Har följt dig ett tag på instagram och tyckte mig minnas detta inlägg som jag letat mig tillbaka till, jag tycker du har den rundade kaftanen i helt perfekt passform och få fint fall när den sitter på! Har du syttäven den utan mönster eller är det något mönster du kan tipsa om? Vill prova att sy lite egna kläder och vore kul att matcha med mina tjejer som du gör med Lena! Du är en härlig inspirationskälla och glädjespridare!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: