Grillpremiär

I lördags satt vi ute och åt för första gången i år. Jag har ju fyllt 40 och fick en högtryckstvätt av Jörgen i present. Jag har önskat mig en länge och det var så kul (och jobbigt!) att gå loss på altanerna och se skillnaden. Vi hämtade hem utemöblerna från vårt förråd och köpte lite nya blommor. Nu är vi redo för våren och sommaren!

På kvällen kom min vän Frida med familj för att fira min och Lenas födelsedagar och jag fick världens vackraste bukett blommor och biljetter till att se Mia Skäringer på Scandinavium i November med middag på stan innan, ser fram emot det mycket!

IMG_5824

Vi grillade kyckling och en massa goda grönsaker, till det kokade vi kanariska potatisar med en massa salt. Detta är Lenas portion, hon älskar verkligen dessa potatisarna, som smälter i munnen, och majskolvar!

Foto: Kreativa Karin (Andersson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: