LOL-Surprise dolls!

Jag och Lena har helt snöat in på LOL dockor, de är så himla fina och Lena älskar att sortera alla små saker, byta kläder, leka med dem och kolla på alla youtube-videor när folk öppnar bollarna.

Det är kul att alla har egna namn, tillhör olika klubbar och har teman på kläder och accessoarer och nu finns ju även husdjur LOL-pets!

Pinterest kan du hitta fina bilder på LOL surprise-dockor att färglägga själv!

Märkt , , , , , ,

2 tankar om “LOL-Surprise dolls!

  1. Carro skriver:

    Vad massa fint pyssel ni gör! Har precis hittat din blogg och undrar vad du gör av allt pyssel som skapas? En del blir ju dekoration men man kan ju inte ha ALLT framme tänker jag. Var gör ni av grejerna då? Har själv förskolebarn och får hem en del pyssel de gjort. Speciellt inför högtider. Då brukar jag ha de framme över högtiden (Alla hjärtans dag, Påsk, jul mm) men sen tar jag bort det, Ibland sparar jag det i en Flyttkartong märkt med Julpynt. Ibland slänger jag det. Kan ju inte spara på allt som alla 3 barnen för varje år, för då hade hemmet svämmat över av.. Hur gör du? tips på förvaring eller metod tages tacksamt emot.

    Gilla

  2. Jenny skriver:

    Vet du vad de olika symbolerna betyder? Om man har en med symbolen stjärna vid ögat. Ska den byta färg då? Och vad betyder frågetecken?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: