Hemmajobb

Idag jobbar jag hemma, mina dagar fördelar jag genom att vara i ateljén, resa på olika uppdrag eller jobba hemma framför datorn. Idag svara jag på mail, betalar fakturor, beställer saker, letar inspiration och bilder till en föreläsning och planerar ett barnrumsreportage för en kund.

I måndags fotade jag och min fotograf Katja två nya omslag till min nya bok då förlaget tyckte att bokens tema behövde bli tydligare, de hade några förslag och nu har jag arbetat fram tre olika omslag totalt, skall bli spännande att se vilket det blir.

Bokomslag_tre alternativ

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: