Jorden tillhör alla

Häromdagen såg jag en väggmålning i mitt flöde på instagram, det var @fjallbacken som hade fotat en vägg i Åmål med budskapet ”Låt murarna falla, jorden tillhör alla”. Det fastnade verkligen hos mig då det stämmer precis överens hur jag tycker och känner om situationen i Sverige och världen idag. Det inspirerade mig till att sprida det fina budskapet vidare som jag tror en konstnär som heter Malin Palm gjort (@takecareof på instagram).

Här kan du ladda ner och skriva ut två prints jag gjort med texten:

lat-murarna-fall_brush

lat-murarna-fall_heart

lat-murarna-falla-x-2

En tanke på “Jorden tillhör alla

  1. Maria Lindqvist skriver:

    Hej Karin! Älskar din päronprints.Nu har vi blivit ännu en i familjen och jag behöver skriva ut en ny. Den med två vuxna och fyra barn råkar inte finnas i svart vit variant?
    Vänliga hälsningar Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: