Kreativa Karins Kalas för barn

Jag satt hos frisören en grå februaridag förra året och det plingade till i mobilen, jag hade fått ett mail av en förläggare på Bonnier Carlsen som skrev att mitt namn ofta kommit upp då de diskuterat vilka de skulle vilja samarbeta med. De gillade min stil och undrade om jag var intresserad av göra en barnbok tillsammans med dem. Jag var tvungen att läsa mailet flera gånger innan jag förstod att en av mina drömmar var på väg att bli sann.

Mycket har hänt sedan dess och drygt 1 år senare släppte jag min första pysselbok för barn på temat kalas. För mig skall ett riktigt bra barnkalas vara enkelt, lekfullt och fyllt med lagom mängd pyssel. Det skall inte bli övermäktigt utan kännas roligt och spännande och jag vill uppmuntra barn och vuxna att pyssla tillsammans.

Boken är fylld av enkla och roliga pyssel med billiga material eller saker man kan hitta hemma eller i återvinningen. I beskrivande bilder visar jag, fotograf Katja Ragnstam, min dotter Lena och våra kompisar Lily, Stella, Albin, Sigge och Lovis hur vi fixar DITT bästa kalas. Välj ut några pyssel, blanda och mixa precis som du vill och få igång de vuxna att skapa lite också, de kan behöva lite hjälp på traven ibland!

Bilderna är fotade i min källarateljé på Hisingen i Göteborg och utekalasbilderna fotade vi en eftermiddag på vårt radhus framsida medan föräldrarna satt på altanen på baksidan och fikade. Det har varit mycket jobb med planering, materialinköp, pysslande, styling, fotograferingar, formgivning och layout av boken men jag är så himla stolt och glad över att den blev precis så fin, glad, färgstark och lekfull som drömde om!

Kolla in filmen om boken!

Beställ boken Kreativa Karins Kalas för barn HÄR:

Omslag_kreativakarinskalasförbarn

Foto: Katja Ragnstam

En tanke på “Kreativa Karins Kalas för barn

 1. Philomène skriver:

  Hej Karin!

  Vill tacka för din ”kalas för barn bok”!

  Otroligt rolig och inspirerande. Sonen och jag testade genast ditt marshmallows pyssel. Kul! Spana gärna in hur det gick för oss på vår blogg:

  http://www.vadpysslardommed.se/marshmallows-pyssligt/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: