Ny blogg!

Jippi!

Efter att ha funderat och tackat nej till en del förfrågningar om att blogga på andra portaler och tidningar, då jag slutade som toppbloggare på loppi i februari, är jag nu glad att kunna meddela att jag har skaffat mig en alldeles egen blogg på min egna domän http://www.kreativakarin.com. Det känns som helt rätt beslut att få möjlighet att göra min egen grej fullt ut, det har aldrig riktigt passat mig att inte få ha 100% kreativ frihet.

Instagram kommer alltid vara nummer 1 för mig då det är enkelt, snabbt och smidigt och jag gillar det direkta och smidiga sättet kommunikationen sker där. Här på bloggen kommer det finnas lite mer bilder, länkar och en och en annan mall.

Varmt välkomna hem till MIG!

Spegel

6 tankar om “Ny blogg!

 1. kirsti waltari skriver:

  Hjälp, hur fungerar det nu då?

  Gilla

 2. starkforlivet skriver:

  Grattis! 😄

  Gilla

 3. siljeblad skriver:

  Grattis Karin! Superfin blogg 👍
  Jag är IT-konsult numera så säg till om du vill ha hjälp med att till exempel sätta upp Analytics för att mäta trafik mm 😉
  Kram!
  /Lisa

  Gilla

 4. Johanna skriver:

  Jippie!👏🏼🎀

  Gilla

 5. Maria skriver:

  Lycka till! Ser fram emot att följa dig!

  Gilla

 6. Josefin skriver:

  Hej. Jag skulle bli jätteglad om du kunde göra en mall på päronfamiljen med 2 vuxna och 7 barn till mig.Skicka gärna till lhjovergard@gmail.com Kan betala en slant också. Gillade den skarpt. Mvh Josefin Övergård från Sävast…Boden

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: